☏ + 359 88 99 66 583 ✉ info@aimtravel.bg

AIM TRAVEL

AIM Travel e фирма, специализирала се в областта на студентските и младежки работни и обменни програми в чужбина с приоритет Work & Travel USA или така наречените Студентски Бригади в САЩ. Екипът AIM Travel помогна и продължава да помага на много младежи да придобият международен опит, да се изградят като млади лидери, да пътуват и разпространяват българската култура. Ние работим със студенти и доброволци, участваме в благотворителни дейности, а сега вече и предлагаме – Work and Travel USA. Endless Discovery. Ние от AIM Travel предлагаме най-добрите работни оферти за Нантъкет/Nantucket, Кейп Код/Cape Cod и Аляска/Alaska за Бригади в САЩ. Ако искаш да отидеш на място, което си виждал само по телевизията или да си купиш пръв Iphone 8 заповядай в нашия офис в Студентски Град.

Work and Travel USA

Предлагаме ти топ оферти за работа, пътуване, забавления и нови емоции

Работи и пътувай в САЩ

WAT USA

Програмата "Work and Travel" ви дава една изключителна възможност да пътувате в САЩ, да опознаете нови култури, да подобрите своя английски и същевременно да се завърнете с пари в джоба. Избери една от нашите високоплатени работни оферти и забавлявайки се прекарай едно незабравимо лято в ,,Земята на неограничените възможности"!

Training Internship

Стажът по специалността, която изучаваш или друга, в която имаш 2 г. практически опит

Програма за стаж в САЩ

training Internship

По тази програма ти вземаш участие в мениджмънта на компанията, а препоръката, която ще си вземеш след края на програмата от работодателя ще ти е много ценна, тъй като показва, че имаш реален управленски опит. А това доста ще ти помогне при търсенето на практическа реализация, независимо дали става дума за България или друга страна

Erasmus+

Пограма за образование, обучение, младеж и спорт „Еразъм+“ стартира през 2014г

Обмен на студенти

erasmus+

AIM Bulgaria помага на стотици младежи да придобият международен опит, да се изградят като млади лидери, да пътуват и разпространяват българската култура. AIM работи със студенти и доброволци, участва в благотворителни дейности, организира проекти и обучения по програма – „ЕРАЗЪМ+“ на местно ниво, както и дава възможност на стотици младежи да вземат участие по същите проекти в страни: Италия, Хърватска, Испания, Сърбия, Полша, Румъния, Холандия, Португалия и още.

tax Refund

Ние можем да подадем твоите данъчни декларации по всяко време на годината

Връщане на данъци

tax refund

Social Security TAX – на студентите, участващи по програмите Work & Travel (J-1 виза), не трябва да се удържа Social Security TAX. Ако все пак твоят работодател е направил тази грешка, тази сума се възстановява в пълен размер. Местният данък (LOCAL TAX) не се възстановява. MEDICARE – За притежателите на F-1 и J-1 визи, този данък се възстановявана на 100%.

0
Студенти на бригада в САЩ
0
Младежи на обучителни урсове
0
Европейски организации партньори
0
Проекта на регионално ниво

ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ ПРОГРАМАТА

ТОП ОФЕРТИ ЗА РАБОТА